Як перекласти свій веб-сайт?
Налаштування електронної комерції в Odoo

Загальний огляд

Крім створення чудових сучасних веб-сайтів, Odoo надає вам можливість перекладати їх на різні мови.

Процес

Після того як ваш веб-сайт буде створений, у вас є можливість перекладати його на будь-яку іншу мову.

Є два способи перекладу вашого веб-сайту, це можна зробити вручну або автоматично за допомогою програми Gengo. Якщо ви хочете зробити це автоматично, перейдіть до модуля Додатки і встановіть Автоматичні переклади через Gengo Api та веб-сайт Gengo Translator. Якщо ви хочете зробити це вручну, не встановлюйте нічого та виконайте наступний крок.


Перейдіть на свій веб-сайт. У нижньому правому куті сторінки натисніть Додати мову.

Odoo CMS - a big picture

Виберіть мову, якою ви хочете перекласти ваш веб-сайт, а потім натисніть кнопку Завантажити.

Odoo CMS - a big picture

Ви побачите, що зараз біля англійської є також французька, що означає, що сторінка для перекладу була створена. Ви також можете побачити, що частина тексту була перекладена автоматично.

Odoo CMS - a big picture

Щоби перекласти вміст веб-сайту, натисніть на Перекласти (тут, Traduire, оскільки ми хочемо перекласти веб-сайт французькою мовою).


Тоді, якщо ви встановили Gengo Translator, ви побачите, що біля кнопки Перекласти ви також матимете кнопку Перекласти автоматично. Після того, як ви натиснете цю кнопку, вам буде запропонована деяка інформація про ваш обліковий запис. Якщо у вас ще немає облікового запису, перейдіть на сторінку * https: //gengo.com/auth/form/login/*, щоб створити його. Потрібно попросити відкритий ключ і приватний ключ.


Вміст, який ви хочете перекласти, буде автоматично перекладено.

Odoo CMS - a big picture

Тепер ви можете побачити, що більша частина вмісту виділена жовтим або зеленим кольором. Жовтий - це вміст, який потрібно перекласти самостійно. Зелений - це вміст, який вже перекладено автоматично.

Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Як використати власне доменне ім'я?
Налаштування та застосування вашого доменного імені в Odoo