Як додати контроль якості в товарний чек? (3 кроки)
Налаштування складу в Odoo

Загальний огляд

У багатьох компаніях необхідно оцінити отриманий товар. Мета полягає в перевірці того, що товари відповідають вимогам щодо якості, узгодженим із постачальниками. Тому додавання етапу контролю якості у процесі надходження товарів може стати важливим.


Odoo використовує маршрути, щоби точно визначити, як ви будете обробляти різні етапи прийому. Налаштування виконується на рівні складу. За замовчуванням прийом виконується в один крок, але зміна налаштування може призвести до 2 або навіть 3 кроків.


Три кроки полягають в наступному: ви отримуєте товари у місці прийому, а потім передаєте їх у зону якості для контролю якості. Коли перевірка якості була оброблена, ви можете перемістити товари з КЯ на склад. Звичайно, ви можете змінити кількість і передати на склад лиш ту кількість, яка є дійсною, і вирішити, яку неправильну кількість ви повернете.


Це той випадок, який буде пояснено в цьому документі.

Налаштування

Використовуйте розширені маршрути

Щоб дозволити керування маршрутами, перейдіть до меню Склад ‣ Налаштування ‣ Налаштування.

Odoo CMS - a big picture

Переконайтеся, що Попередня маршрутизація товару з використанням правил відмічено та натисніть кнопку Застосувати, щоби зберегти зміни.


Переконайтеся, що позначено пункт Керування кількома місцезнаходженнями на складі.

Як додати контроль якості в товарний чек?

Перейдіть до меню Склад‣ Налаштування ‣ Склад і виберіть склад, в якому потрібно змінити методи прийому.


За замовчуванням склади налаштовані з одним етапом прийому (прийом товарів безпосередньо на складі).


Щоб додати контроль якості перед перенесенням товарів у місце розташування, позначте Розвантажити у місці прийому, перейдіть до контролю якості, перш ніж він буде допущений до складу (3 кроки).

Odoo CMS - a big picture

Як контролювати товарний чек?

Як обробляти етап чеку?

  • У додатку Купівля створіть запит на комерційну пропозицію. Натисніть кнопку Підтвердити замовлення. Ви можете побачити, що у розділі Статус над формою перегляду замовлення на купівлю є одне відправлення, пов'язане із замовленням на купівлю. Це етап чеку.

Odoo CMS - a big picture
  • Перейдіть до Складу та натисніть посилання # ОТРИМАТИ на картці Чеку.

Odoo CMS - a big picture
  • Натисніть на чек, який ви хочете обробити. Натисніть Перевірити, щоб завершити переміщення з місцезнаходження постачальника до WH/Input.

Це завершило етап чеку, а стовпчик статусу у верхній частині сторінки для WH/IN тепер повинен відображатися як Готово. Товар перенесений від постачальника в місцезнаходження WH/Input, що робить товар доступним для наступного кроку (Перехід до зони контролю якості)


Як перемістити товар з етапу товарного чеку в зону контролю якості?

Перейдіть на інформаційну панель Складу. Ви побачите, що готовий один перехід (перехід до зони контролю якості) та одне очікування (переміщення до складу після контролю). Натисніть на посилання # ПЕРЕМІЩЕННЯ у внутрішніх переміщеннях для обробки контролю якості.

Odoo CMS - a big picture

Натисніть на комплектування, яке ви хочете обробити.


Натисніть Підтвердити, щоб завершити переміщення з WH/Input в WH/Quality Control.


Це завершило внутрішній етап переміщення, а статус у верхній частині сторінки має відображатися як Готово. Тепер товарний чек готовий до контролю якості.

Як обробляти контроль якості?

Поверніться до інформаційної панелі складу. Очікування переміщення вже готове. Натисніть на посилання # ПЕРЕМІЩЕННЯ у внутрішній картці переміщень для обробки контролю якості.

Odoo CMS - a big picture

Натисніть на останнє комплектування для обробки. Натисніть Перевірити, щоб завершити перехід від WH/Quality Control до WH/Stock.


Це завершило етап контролю якості, статус у верхній частині сторінки має відображатися як Готово. Товарний чек перевірили та перемістили на ваш склад.

Увійти залишити коментар
Як завантажити вашу доставку на місце прийому? (2 кроки)
Загальний огляд та налаштування