Як встановити метод доставки?
Налаштування складу в системі Odoo

Загальний огляд

Odoo може обробляти різні способи доставки, але за замовчуванням вони не активовані. Методи доставки можуть використовуватися для замовлень на продаж, ваших доставлень, а також для вашої електронної комерції.


Методи доставки дозволяють вам керувати транспортною компанією, ціною та призначенням. Ви навіть можете інтегрувати Odoo із зовнішніми вантажовідправниками, щоб обчислити реальну ціну та тару.

Налаштування

Встановіть модуль складу

Методи доставки обробляються модулем Витрати на доставку. Перейдіть до програми та знайдіть модуль. Щоби побачити, слід вилучити фільтр програм:

Odoo CMS - a big picture
Примітка
Якщо ви хочете інтегрувати методи доставки в свою електронну комерцію, вам доведеться встановити модуль Доставка eCommerce.

Налаштуйте метод доставки

Щоб налаштувати способи доставки, перейдіть до модуля Склад, натисніть Налаштування ‣ Методи доставки.


Спочатку встановіть назву і транспортну компанію.

Odoo CMS - a big picture

Тоді вам доведеться встановити ціну. Вона може бути фіксованою або заснованою на правилах.

  • Якщо ціна встановлена, натисніть Фіксована ціна. Вам просто доведеться визначити ціну. Якщо ви хочете, щоб доставка була безкоштовною вище певної суми, позначте пункт Вільна, якщо загальна сума замовлень перевищує та встановіть ціну.

Odoo CMS - a big picture
  • Якщо ціна змінюється відповідно до правил, позначте пункт На основі правил. Натисніть на додати елемент до правила ціноутворення. Виберіть умову, залежно від ваги, обсягу, ціни або кількості.

Odoo CMS - a big picture

Нарешті, ви можете обмежити спосіб доставки кількома пунктами призначення. Обмеження можна застосувати до деяких країн, районів або навіть поштових індексів. Ця функція обмежує список країн у вашій електронній торгівлі.

Odoo CMS - a big picture

Процес доставки

Замовлення на продаж

Odoo CMS - a big picture

Тепер ви можете вибрати Метод доставки у своєму замовленні на продаж. Якщо ви хочете нарахувати вартість доставки у замовленні на продаж, натисніть Встановити ціну, вона додасть рядок з назвою методу доставки як товар.

Доставка

Ви можете додати або змінити спосіб доставки на саму доставку.

Odoo CMS - a big picture

На доставці перевірте інформацію про перевізника. Перевізник - це вибраний метод доставки.

Sign in to leave a comment
Управління партіями товарів
Робота з партіями на складі в Odoo