Налаштування власного домену для хостингу ERP Ukraine
На прикладі Cloudflare

Якщо ви обрали хмарний хостинг ERP Ukraine, то адреса вашої бази буде у форматі my-company.erp.co.ua. Для того, щоб використовувати ваш власний домен, наприклад www.my-company.ua потірбно змінити DNS налаштування вашого доменту, щоб він вказував на my-company.erp.co.ua. Також додатково треба налаштувати перенаправлення запитів з my-company.ua на www.my-company.ua.  Ці налаштування потрібно робити на стороні провайдера доменних імен.

Якщо ваш провайдер доменних імен не дозволяє налаштовувати перенаправлення, то можна перенести управління вашим доменом на сервіс Cloudflare, який дозволить налаштувати DNS записи, перенаправлення, генерацію сертифікатів https та захист від атак.

Приклад налаштування домену на Cloudflare

Для початку вам потрібно зайти у приборну панель Cloudflare, та обрати свій сайт.

В розділі DNS необхідно зробити два записи:

  1.  Запис із типом А для вашого основного домену з посиланням на IP адресу 192.0.2.1 і включити проксі Cloudflare (помаранчева хмара).
  2. Запис із типом CNAME для субдомену www з посиланням на вашу базу my-company.erp.co.ua також із включеним проксі Cloudflare (помаранчева хмара).


Приклад налаштування DNS записів для домену polis-ch.com.ua 

Далі, в розділі Account → Bulk Redirects потрібно натиснути кнопку Create Bulk Redirect Lists і створити правило перенаправлення з my-domain.ua на https://www.my-domain.ua зі збереженням шляху і параметрів запиту.


Приклад перенаправлення для домену polis-ch.com.ua

В розділі SSL/TLS → Overview необхідно включити повний режим шифрувавання Full (Strict). У розділі SSL/TLS → Edge Certificates включити опції Always Use HTTPSTLS 1.3 та Automatic HTTPS Rewrites.​


Включено режим повного шифрування
Увійти залишити коментар
Як відслідковувати трафік вашого веб-сайту з інформаційної панелі Odoo
Налаштування та використання