Як відображати пропоновані товари у комерційній пропозиції?
Налаштування автоматичного додавання необов'язкових товарів у пропозицію

Загальний огляд

Використання запропонованих товарів - це маркетингова стратегія, яка намагається збільшити суму, яку клієнт витрачає, коли він починає процес покупки. Наприклад, клієнту, який купує мобільний телефон, може бути показано такі аксесуари, як захисний корпус, захисний екран та гарнітура. В Odoo клієнту можуть бути представлені додаткові товари, які мають відношення до обраної покупки в одному з декількох місць.

Налаштування

Пропоновані товари можна додавати безпосередньо до комерційних пропозицій або на платформу електронної комерції за допомогою кожної форми товару. Щоб використовувати рекомендовані товари, вам потрібно буде встановити додаток електронної комерції.

Комерційні пропозиції

Щоб додати запропоновані товари до комерційної пропозиції, спершу потрібно активувати онлайн-пропозицію в додатку Продажі в розділі Налаштування. Після цього буде запропоновано встановити додаток до веб-сайту, якщо ви досі цього не зробили.

Odoo CMS - a big picture

Після цього ви зможете додавати пропоновані товари до ваших індивідуальних комерційних пропозицій та їх шаблонів у вкладці Рекомендовані товари в комерційній пропозиції.

Odoo CMS - a big picture

Продаж веб-сайтів

У формі товарів ви можете додати пропоновані товари під заголовком Веб-сайт у вкладці Продажі. Рекомендовані товари з'являться на сторінці товару, а товари аксесуари з'являться на сторінці кошика перед відправленням.

Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Як використовувати різні рахунки-фактури та адреси доставки
Налаштування адреси рахунку та доставки