Як пов'язати терміни та умови в комерційній пропозиції
Встановлення термінів та умов у документах продажу

Загальний огляд

Визначення термінів та умов є важливим для забезпечення гарних відносин між клієнтами та продавцями. Кожен продавець повинен заявити всю офіційну інформацію, яка включає в себе товари та політику компанії, щоби клієнт міг ознайомитися з усіма цими умовами, перш ніж взяти на себе зобов'язання.

Завдяки Odoo ви можете легко включити ваші загальні терміни та умови за замовчуванням у кожну комерційну пропозицію, замовлення на продаж та рахунок-фактуру.

Давайте поглянемо на наступний приклад: ваша компанія продає пляшки для води в ресторани, і ви хочете додати наступні стандартні терміни та умови у всі ваші комерційні пропозиції:

Безпечне зберігання товарів MyCompany необхідне для забезпечення їх якості, MyCompany не буде нести відповідальність у разі небезпечного зберігання товарів.

Загальні терміни та умови

Загальні терміни та умови можна вказати в Налаштуваннях продажу. Тоді вони автоматично з'являтимуться на кожному документі продажу з комерційних пропозицій до рахунку-фактури.

Щоб вказати ваші загальні терміни та умови, перейдіть до наступного розділу: Продажі ‣ Налаштування ‣ Терміни та умови за замовчуванням.

Odoo CMS - a big picture

Після збереження ваші терміни та умови з'являться у ваших нових комерційних пропозиціях, замовленнях на продажі та рахунках-фактурах (не лише у системі, а й у ваших друкованих документах).

Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Як відображати пропоновані товари у комерційній пропозиції?
Налаштування автоматичного додавання необов'язкових товарів у пропозицію