Odoo 14: нові функції модуля CRM

У модулі CRM із новою версією Odoo багато нових функцій не з'явилося. Втім деякі ми все-таки розглянемо.

По-перше, оновився перегляд списку нагод, де додалися Наступні дії та Дедлайн їх виконання. Якщо ми натиснемо на саму Дію, то прямо звідси зможемо позначити її як Готово та Запланувати наступну. І це, на наш погляд, дуже зручно, особливо для продавців, у яких щодня заплановано багато дій. 

Odoo • A picture with a caption

Так само ми можемо керувати діями із меню Продажі -> Мої дії. Де прямо зі списку дій можна надсилати електронні листи або SMS. 

 Odoo • A picture with a caption

Також на самій нагоді додався більш точний прогноз доходу. Якщо раніше ми могли вказати лише загальну суму очікуваного доходу, то тепер можемо писати додатковий щомісячний дохід, щорічний та на більші періоди.

Odoo • A picture with a caption

Odoo CRM додали платну функції залучення лідів на основі електронної пошти. Ви можете купити кредити, за які система автоматично знаходитиме більше інформації про компанію, на основі електронної пошти ліда. Для натисніть кнопку Отримати із картки нагоди. Інформацію про компанію Odoo бере з Facebook та LinkedIn: це тип компанії, сфера діяльності, к-сть працівників, оцінений дохід, часовий пояс та технології, які використовує ця компанія.

Odoo • A picture with a caption

І ще одна зручна функція з'явилася для користувачів Outlook. Якщо ми зайдемо на електронний лист від клієнта через Outlook, то завдяки конектору ми можемо додавати цього клієнта у модуль CRM в Odoo та прямо тут бачити усю інформацію по клієнту, яка є у нас в системі.

Odoo • A picture with a caption

Замовити Odoo Enterprise на новій 14-й версії ви можете у нашої компанії.

in Blog
Sign in to leave a comment
Odoo 14: нові функції модуля Склад