Мій портал Odoo
Загальний огляд порталу в системі

У цьому розділі порталу ви знайдете всі комунікації між вами та Odoo, документи такі, як комерційні пропозиції, замовлення на продаж, рахунки-фактури та ваші підписки.


Примітка
Щоб отримати доступ до цього розділу, вам потрібно ввести ім'я користувача та пароль для Odoo. Якщо ви вже зареєстровані, просто натисніть своє ім'я у верхньому правому куті та виберіть "Мій акаунт".
Odoo CMS - a big picture

Комерційні пропозиції

Тут ви знайдете всі комерційні пропозиції, надіслані вам від Odoo. Наприклад, комерційна пропозиція може бути згенерована для вас після додавання Додатку або Користувача до вашої бази даних або якщо ваш контракт має бути поновлений.

Odoo CMS - a big picture

Колонка Дійсний до показується, поки комерційна пропозиція дійсна; після цієї дати комерційна пропозиція буде Закінчено. Натиснувши на комерційну пропозицію, ви побачите всі деталі пропозиції, ціни та іншу корисну інформацію.

Odoo CMS - a big picture

Якщо ви хочете прийняти пропозицію, просто натисніть "Прийняти та сплатити", і комерційна пропозиція буде підтверджена. Якщо ви не бажаєте її приймати, або вам потрібно попросити про деякі зміни, натисніть кнопку "Запросити зміни відхилу".

Замовлення на продаж

Усі ваші купівлі в Odoo, такі як Допродаж, Теми, Додатки та ін. будуть зареєстровані в цьому розділі.

Odoo CMS - a big picture

Натиснувши на замовлення на продаж, ви можете переглянути деталі придбаних товарів та опрацювати платіж.

Рахунки

Усі рахунки-фактури вашої підписки, або згенеровані замовленням на продаж, відображатимуться у цьому розділі. Тег до суми витрат означатиме, чи було виставлено рахунок-фактуру.

Odoo CMS - a big picture

Просто натисніть "Рахунок-фактура", якщо ви хочете побачити більше інформації, оплатити рахунок-фактуру або завантажити PDF-версію документа.

Заявки

Коли ви подаєте заявку через Підтримку Odoo, буде створено заявку. Тут ви можете знайти всі відкриті вами заявку, розмову між вами та нашими агентами, статус заявки та ідентифікатор (# Ref).

Odoo CMS - a big picture

Підписки

Ви можете отримати доступ до своєї підписки Odoo в цьому розділі. На першій сторінці відображаються ваші підписки та їхній статус.

Odoo CMS - a big picture

Натиснувши на підписку, ви отримаєте доступ до всіх деталей вашого плану: це включає кількість придбаних додатків, платіжну інформацію та спосіб оплати.


Щоби змінити спосіб оплати, натисніть "Змінити спосіб оплати" та введіть нові дані про кредитну картку.

Odoo CMS - a big picture

Якщо ви хочете видалити збережені кредитні картки, ви можете зробити це, натиснувши кнопку "Керування методами оплати" внизу сторінки. Натисніть "Видалити", щоби видалити спосіб оплати.

Odoo CMS - a big picture
Попередження
На дату наступного рахунка-фактури, якщо платіжна інформація відсутня або якщо термін дії вашої кредитної картки закінчився, статус вашої підписки буде змінено на "Відновити". Після цього ви матимете 7 днів, щоби надати дійсний спосіб оплати. Після цієї затримки підписка буде закрита, і ви більше не зможете отримати доступ до бази даних.

Пакети послуг

Завдяки пакету послуг/пакету послуг партнера вам призначено експерта для надання унікальної персоналізованої допомоги, яка допоможе вам налаштувати рішення та оптимізувати робочі процеси як частину початкової реалізації. Ці години ніколи не закінчуються, що дозволяє вам використовувати їх, коли вам потрібна підтримка.

Увійти залишити коментар