Як налаштувати та запустити планувальник?
Налаштування складу в Odoo

Що таке планувальник

Планувальник - це двигун розрахунку, який планує та пріоритетно встановлює виробництво та купівлю відповідно до правил, визначених на товарах. За замовчуванням планувальник встановлюється один раз на день (Odoo автоматично створює заплановану дію для цього).

Розрахунок вимог/планування

Планування лише підтверджує закупівлі, які підтверджені, але ще не розпочаті. Ці закупівельні застереження самі розпочинають виробництво, завдання або покупки в залежності від налаштування запитуваного товару


Ви берете до уваги пріоритет операцій при запуску замовлень та купівель. Невідкладні запити, ті, у кого є дата в минулому, або запити з датою раніше, ніж інші, які будуть розпочаті спочатку. У випадку, якщо на складі недостатньо товарів для задоволення всіх запитів, ви можете бути впевнені, що перші запити будуть нагадувати спочатку.

Налаштуйте та запустіть планувальник

Запустіть планувальник вручну

Ця функція не відображається за замовчуванням. Вам потрібно ввімкнути режим розробника, щоби побачити це. Щоби увімкнути режим розробника, перейдіть до Довідки ‣ Про та натисніть Активізувати режим розробника.


Ви також можете запустити планувальник вручну з меню Склад‣ Планувальник ‣ Увімкнути планувальник. Планувальник використовує всі відповідні параметри, визначені для товарів, постачальників та компанії для визначення пріоритетів між різними виробничими замовленнями, поставками та купівлями постачальника.

Odoo CMS - a big picture

Налаштуйте та запустіть планувальник (лише для досвідчених користувачів)

Ця функція не відображається за замовчуванням. Вам потрібно увімкнути режим розробника, щоби побачити це. Щоб увімкнути режим налагодження, перейдіть до Довідки > Про та натисніть Активувати режим розробника.


Ви можете встановити час запуску планувальника шляхом зміни відповідної дії в меню Налаштування ‣ Технічні ‣ Автоматизація ‣ Заплановані дії. Змініть налаштування запуску mrp планувальника.

Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Я керувати складом, яким ви не володієте?
Введення та налаштування в Odoo