Як додати користувача в Odoo?
Загальні налаштування системи

Odoo надає вам можливість додавати користувачів у будь-який момент.

Додайте окремих користувачів

У модулі "Налаштування" перейдіть до підменю Користувачі ‣ Користувачі та натисніть СТВОРИТИ. Спочатку додайте ім'я вашого нового користувача та адресу електронної пошти - ту, яку він буде використовувати для входу в Odoo, та зображення.

Odoo CMS - a big picture

У розділі Права доступу ви можете вибрати, до яких додатків ваш користувач може отримати доступ та які використовувати. Доступні різні рівні залежно від програми.


Коли ви закінчите редагувати сторінку та натиснете кнопку ЗБЕРЕГТИ, електронний лист запрошення автоматично надсилатиметься користувачеві. Користувач повинен натиснути на нього, щоби прийняти запрошення до системи та створити вхід.

Odoo CMS - a big picture
Примітка
Пам'ятайте, що кожен додатковий користувач збільшить вашу плату за підписку. Для отримання додаткової інформації зверніться до нашої сторінки *Ціни*.
Odoo CMS - a big picture
Порада
Ви також можете додати нового користувача "на льоту" з інформаційної панелі. З наведеного вище знімка екрану введіть адресу електронної пошти користувача, якого ви хочете додати, і натисніть на ЗАПРОСИТИ. Користувач отримає запрошення електронною поштою, що містить посилання для встановлення його пароля. Після цього ви зможете визначити його права доступу в меню Налаштування ‣ Меню користувача.
Увійти залишити коментар
Управляйте Odoo вашою рідною мовою
Налаштування мови в Odoo