Як переглянути ваші дії продажів (нова панель продажів)
Проаналізуйте ваші продажі та заплануйте наступні дії

Фахівці з продажу борються, аби досягти своєї мети і стежать за діяльністю з продажу. Їм завжди потрібно мати доступ до деяких важливих показників, щоби знати, як вони працюють, і краще організовувати їх щоденну роботу.

У рамках модуля CRM системи Odoo кожен член команди має доступ до індивідуальної інформаційної панелі з оглядом в режимі реального часу:

  • Головні пріоритети: вони в реальному часі бачать свої заплановані зустрічі та наступні заходи

  • Продажі: вони точно знають, на скільки ефективно вони виконують продажі у порівнянні зі своїми щомісячними цілями та діями у минулому місяці.

Odoo CMS - a big picture

Налаштування

Встановіть додаток CRM

Щоб керувати вашою послідовністю продажів та відслідковувати свої можливості, вам потрібно встановити модуль CRM з панелі додатків.

Odoo CMS - a big picture

Створіть нагоди

Якщо ваш конвеєр порожній, ваша інформаційна панель продажів буде виглядати як на зображенні нижче. Вам потрібно буде створити кілька нагод для активації інформаційної панелі.

Odoo CMS - a big picture

Ваша інформаційна панель оновлюється в реальному часі на основі інформації, яку ви будете вводити в CRM.

Ви можете натиснути будь-де на інформаційній панелі, щоб отримати детальний аналіз ваших дій. Потім ви можете легко створювати улюблені звіти та експортувати в Excel. 

Обробка щоденних завдань

Ліва частина інформаційної панелі продажів (позначена як Зробити) відображає кількість зустрічей та наступні дії (наприклад, якщо вам потрібно зателефонувати лідам або провести подальші дії за допомогою електронної пошти), призначених на наступні 7 днів.

Odoo CMS - a big picture

Зустрічі

У прикладі, наведеному вище, видно, що сьогодні ви не збираєтесь на зустріч, а 3 зустрічі заплановані на наступні 7 днів. Вам потрібно лише натиснути кнопку Зустріч, щоб отримати доступ до вашого календаря та переглянути майбутні зустрічі.

Odoo CMS - a big picture

Наступні дії

Повернувшись до прикладу вище, у вас є 1 дія, яка вимагає відповідних дій. Якщо ви натискаєте кнопку Далі, ви перейдете до контактної форми відповідної нагоди.

Odoo CMS - a big picture

Зробити

Права частина вашої панелі продажів - це ваші продажі. Ви зможете оцінити, як вони виконуються у порівнянні з вашими цілями (створеними менеджером з продажу) та вашими діями минулого місяця.

Odoo CMS - a big picture

Виконані дії

Дії, що виконуються, відповідають наступним виконаним діям (тобто, ви натиснули на завершені в наступному полі дії). Коли ви натискаєте на неї, то отримуєте докладну інформацію про діяльність, яку ви виконали.

Odoo CMS - a big picture

Впіймані нагоди

У цьому розділі буде підведено очікуваний дохід від усіх нагод у вашому конвеєрі зі стадії Впіймано.

Odoo CMS - a big picture

Кількість рахунків-фактур

У цьому розділі буде підведено суму рахунків, які виставлено вашим нагодам.  

Увійти залишити коментар
Аналіз ефективності продажів вашої команди
Налаштуйте звіти аналізів конвеєру вашої команди продажу