Генерація лідів за допомогою вхідних поштових повідомлень
Налаштування генерації лідів та псевдонімів команд продажу

Існує кілька способів для генерації лідів вашої компанії за допомогою CRM системи Odoo. Один із них використовує загальну адресу електронної пошти вашої компанії як тригер для створення нового ліда. В Odoo кожна ваша команда продажів пов'язана з власною адресою електронної пошти, з якої можна долучати ліди. Наприклад, якщо персональна електронна адреса вашої команди Direct є [email protected], кожен електронний лист буде автоматично створювати нову нагоду у відділ продажу.

Налаштування

Перше, що вам потрібно зробити - це налаштувати вихідні сервери електронної пошти та вхідні повідомлення електронної пошти в модулі НалаштуванняЗагальні налаштування.

Потім встановіть свій псевдонім домену з поля, показаного нижче, і натисніть кнопку Застосувати.

Odoo CMS - a big picture

Встановлення псевдоніму команди

Перейдіть у модуль Продажі та натисніть на Панель приладів. Ви побачите, що активація вашого псевдоніма домену створила псевдонім електронної пошти за замовчуванням для існуючих команд продажів.

Odoo CMS - a big picture

Ви можете легко персоналізувати свої псевдоніми продажів. Натисніть кнопку Більше у команді продажу за вашим вибором, а потім - Налаштування, щоб отримати доступ до форми збірки продажів. В полі Псевдонім електронної пошти введіть ваш псевдонім електронної пошти та натисніть Зберегти. Не забудьте дозволити отримувати електронні листи від усіх.

Звідти, кожен електронний лист, надісланий на цю адресу електронної пошти, згенерує новий лід в відповідну команду продажу.

Odoo CMS - a big picture

Встановлення загального домену електронної пошти

Окрім псевдонімів команди продажів, ви також можете створити загальний псевдонім електронної пошти (наприклад, contact@ або info@), який також генерує новий контакт у CRM системі Odoo. З модуля Продажі перейдіть до Панелі приладівНалаштування та налаштуйте свій домен електронної пошти для вхідних листів.


Ви можете обрати, чи будуть контакти створюватись за допомогою вашої електронної пошти або за допомогою кнопок переходу, які ви бачите на скріншоті, наведеному нижче. Зверніть увагу, що за замовчуванням початкова стадія в CRM системі Odoo не активована.
Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Як імпортувати контакти до CRM системи Odoo
Імпортувати базу даних в ліди або нагоди - легко