Налаштування моделі записів банківської виписки
Створення та реєстрації моделі виписки в Odoo

Загальний огляд 

В Odoo у вас є можливість попередньо заповнити деякі бухгалтерські записи, щоб легко узгодити періодичні записи, такі як банківські комісії.


Ми приведемо такий приклад, щоб ілюструвати концепцію: кожен місяць наша компанія отримує вартість банківської комісії, яка залежить від поточного балансу нашого банківського рахунку. Таким чином, ця плата є змінною.

Створіть модель узгодження

По-перше, нам потрібно налаштувати дві моделі узгодження. Для цього перейдіть на інформаційну панель програми бухобліку. У своєму банківському журналі натисніть на посилання Більше ‣ Моделі узгодження

Odoo CMS - a big picture

Ми хочемо, щоб ми могли легко забронювати нашу банківську плату. Наш банк вираховує комісію в залежності від нашого балансу, а це означає, що вона може змінюватися щомісяця.


Ми створимо кнопку Мітка, яка називається Банківська комісія, вибираємо правильний рахунок, щоб замовити ці комісії. Крім того, нам також потрібно вказати, що тип суми Відсоток балансу із сумою 100%. Цей параметр дозволить Odoo взяти весь рахунок.

Odoo CMS - a big picture

Збережіть свої зміни, коли закінчите.

Якщо фіксована сума вашого банківського внеску, ви також можете вибрати Виправлено за типом суми та вкажіть суму в квитку суми.

Зареєструйте свої платежі на основі моделі узгодження

Зареєструйте свій платіж, імпортуючи свої банківські виписки, які вплинуть на сплату банківської комісії.

При здійсненні узгодження ви можете вибрати відкритий баланс і натиснути кнопку Модель узгодження (у цьому випадку Банківські комісії), щоб миттєво отримувати всі відповідні дані.

Odoo CMS - a big picture

Нарешті, натисніть Приєднатись, щоб завершити процес.

Увійти залишити коментар
Використовуйте різні варіанти у процесі узгодження банківської виписки
Загальний огляд та налаштування