Odoo Experience 2018
Про нову версію Odoo 12 та здобутки ERP Ukraine

3-5 жовтня у бельгійському містечку Лувен-ла-Нев відбулася найголовніша подія року у житті Odoo - Odoo Experience 2018. 


За традицією, CEO Odoo Фаб'ян Пінкаерс перзентував нову версію системи - Odoo 12.

Odoo CMS - a big picture

Що нового в Odoo 12?

Найбажанішою функцією користувачів Odoo у новій версії став модуль DMS - Document Managment System. Вам тепер не потрібно перебігати з кабінету в кабінет, аби передати документ вашому співробітнику. Увесь документообіг вашої компанії - в одному модулі DMS, в який можна завантажувати одразу безліч документів в один клік, призначати їх та описувати завдання в коментарях вашим співробітникам. Цей модуль неабияк полегшить ведення вашого бізнесу.


Наступним відкриттям у новій версії Odoo став модуль Multi-Websites. Ви вже спробували у попередній весрії, що таке мульти-компанії в одній системі. Тепер, якщо у вас є кілька сайтів, ви можете об'єднати їх в одну систему та керувати ними з одного веб-вікна.

Odoo CMS - a big picture

Управління виробництвом стало ще простіше в Odoo з новим IoT Box. Це пристрій, до якого можна під'єднати кілька девайсів: веб-камеру, педаль, елктронні ваги, USB-штангенциркуль, - та керувати їхніми діями з вашого робочого місця.   


Хочете додати необхідний рядок у рахунок в Odoo або інший друкований документ? Вам більше не потрібно звертатися за допомогою до розробників. Тепер ви самі можете додавати рядки, логотип компанії, електронний підпис у друковані документи за допомогою Odoo Studio. 

Odoo CMS - a big picture

У 12-тій версії Odoo за допомогою OCR ви можете відсканувати ваш рахунок, який система розпізнає та створить рахунок в Odoo.  Більше не потрібно вводити дані у систему з друкованого рахунку вручну. 


Ліди в Odoo стали ще доступнішими. Тепер ви можете у пошуковій формі визначити з якого типу компаній і посад ви хочете отримувати потенційних клієнтів. Система сама шукатиме та генеруватиме ліди за вказаними налаштуваннями прямісінько у модуль CRM.

Odoo CMS - a big picture

Втім і це ще не все! Більше про новинки ви зможете дізнатися з нової документації Odoo 12, яка вже скоро з'явиться у перекладі українською мовою.


До речі про переклад. Ви вже помітили, що на нашому сайті є розділ Документація, де ми протягом року додавали інформацію, як налаштувати та користуватися модулями. Тепер документація 11-ї версії Odoo є й на офіційному сайті odoo.com українською мовою. 


Користуєтеся системою Odoo українською мовою також? Переклад версій 10 та 11 - теж наша заслуга. Адже українська стала другою мовою після голандської за 100-відсотковим перекладом системи. А наша компанія ERP Ukraine отримала заслужену нагороду на Odoo Experience 2018 за кращий переклад. 

Odoo CMS - a big picture

Чого очікувати від Odoo 13?

Фаб'ян Пінкаерс анонсував, що розробники системи щомісяця випускатимуть вертикальне рішення для кожної індустрії бізнесу. 

Odoo CMS - a big picture

Чи відбудеться презентація Odoo 12 в Україні?

Так! У Києві також відбудеться презентація Odoo 12, де ERP Ukraine братиме участь. Ми розповімо про локалізацію Odoo для України, наші готові модулі та про те, над чим працюємо. Подія відбудеться 20 листопада. Деталі про подію тут

Увійти залишити коментар
Кабмін схвалив законопроект про відшкодування простроченого ПДВ
Законопроект регулює питання відшкодування ПДВ для платників податків, які подали заяви до 1 лютого 2016