Як передавати товари в eBay
Налаштування списку товарів в Odoo для eBAy

Список без змін

Для того, щоби вказати товар, потрібно перевірити використання поля eBay на формі товару. Вкладка eBay буде доступна.

Odoo CMS - a big picture

Коли позначено поле Використовувати залишки товарів на складі, кількість, встановлена в eBay, буде Прогноз Кількості Odoo.

Шаблон Опису дозволяє вам використовувати шаблони для ваших записів. Шаблон за умовчанням використовує лише поле опису eBay у товарі. Ви можете використовувати HTML у шаблоні опису та в описі eBay.

Щоб використовувати фотографії у вашому списку, потрібно додати їх як вкладення у шаблон товару.

Список з варіаціями

Коли перевіряється використання eBay у товарі з варіантами та з фіксованою ціною як тип списку, форма eBay незначна. У масиві варіантів ви можете вибрати, який варіант буде вказаний в eBay, а також встановити ціну та кількість для кожного варіанту.

Odoo CMS - a big picture

Список з елементами специфікації

Щоб додати специфікацію до елементу, потрібно створити атрибут товару з одним значенням на вкладці Варіанти форми товару.

Odoo CMS - a big picture

Ідентифікатори товару

Ідентифікатори товарів, такі як EAN, UPC, Brand або MPN, потрібні для більшості категорій eBay. Модуль керує ідентифікаторами EAN та UPC за допомогою поля штрих-коду варіанту товару. Якщо поле «Штрих-код» порожнє або значення недійсне, значення EAN та UPC буде встановлене як Не застосовується, як це рекомендовано eBay. Значення Brand та MPN працюють як специфікація елементів, і вони повинні бути визначені на вкладці Варіант у формі товару. Якщо значення цих значень не встановлені, Не застосовується буде використано для списку eBay.

Sign in to leave a comment
Як налаштувати eBay в Odoo
Створення маркерів eBay та встановлення токенів