Розпочніть точку продажу в Odoo
Загальний огляд модуля точки продажу

Загальний огляд

Онлайн-додаток Odoo на базі простого, зручного для користувача інтерфейсу. Програму Точка продажу можна використовувати в режимі онлайн або офлайн на пристроях iPad, планшетах або ноутбуках Android.


Точка продажу Odoo повністю інтегрована з програмами складу та бухобліку. Будь-яка транзакція у вашій торговій точці буде автоматично зареєстрована у вашому обліку, а також CRM, оскільки клієнт може бути ідентифікований з додатка.


Ви зможете проводити статистику та консолідацію в режимі реального часу у всіх своїх магазинах без необхідності інтеграції кількох зовнішніх програм.

Налаштування

Встановіть програму Точка продажу


Перейдіть до додатків та встановіть програму Точка продажу.

Odoo CMS - a big picture
Порада
Якщо ви використовуєте Бухоблік Odoo, не забудьте встановити схему облікових записів, якщо це ще не зроблено. Це можна досягти в налаштуваннях обліку.

Зробіть товари доступними в точці продажу

Щоб зробити товари доступними для продажу в точці продажу відкрийте товар, перейдіть на вкладку Продажі та поставте прапорець біля опції Доступно в точці продажу.

Odoo CMS - a big picture
Порада
Ви також можете визначити там, чи товар має бути зваженим за шкалою.

Налаштуйте свої способи оплати

Щоб додати новий спосіб оплати для точки продажу, перейдіть до Точки продажу ‣ Налаштування ‣ Точка продажу ‣ Виберіть точку продажу ‣ Перейдіть у розділ Платежі та натисніть на посилання Способи оплати.

Odoo CMS - a big picture

Тепер ви можете створити нові способи оплати. Не забудьте позначити поле Використовувати в точці продажу.

Odoo CMS - a big picture

Коли ваші способи оплати будуть створені, ви можете вирішити, в якій точці продажу ви хочете зробити їх доступними в налаштуваннях точки продажу.

Odoo CMS - a big picture

Налаштуйте свою точку продажу

Перейдіть до Точки продажу ‣ Налаштування ‣ Точка продажу та виберіть точку продажу, яку ви хочете налаштувати. У цьому меню ви можете редагувати всі налаштування точки продажу.

Створіть свою першу сесію точки продажу

Ваше перше замовлення

Тепер ви готові зробити перші продажі через Точку продажу. З інформаційної панелі Точки продажу ви бачите всі ваші точки продажу, і ви можете почати новий сеанс.

Odoo CMS - a big picture

Тепер ви перейшли на інтерфейс Точки продажу.

Odoo CMS - a big picture

Після того, як замовлення буде завершено, ви зможете зареєструвати платіж. Усі доступні способи оплати з'являються ліворуч на екрані. Виберіть спосіб оплати та введіть отриману суму. Потім ви можете підтвердити платіж.


Ви можете зареєструвати наступні замовлення.

Закрийте сесію точки продажу

Наприкінці дня ви закриваєте свою сесію. Для цього натисніть кнопку закриття, яка з'явиться у верхньому правому куті та підтвердіть. Тепер ви можете закрити сеанс з інформаційної панелі.

Odoo CMS - a big picture
Порада
Настійно рекомендуємо закривати свій сеанс роботи в кінці кожного дня.

Після цього ви побачите резюме всіх операцій за одним способом оплати.

Odoo CMS - a big picture

Ви можете натиснути рядок цього резюме, щоби переглянути всі замовлення, які були оплачені цим способом оплати під час цього сеансу Точки продажу.


Якщо все правильно, ви можете перевірити сесії точки продажу і опублікувати закриті записи.


Все зроблено, ви закрили свою першу сесію точки продажу.

Увійти залишити коментар
Перегляд статистики точки продажу в Odoo
Налаштування модуля точки продажу