Візуалізуйте завдання проекту
Створення та перегляд завдань у Проекті Odoo

У повсякденному бізнесі ваша компанія може зіткнутися з великою кількістю завдань. Ці завдання досить складні. Потрібно згадати їх усіх і слідкувати за ними, що може бути тягарем. На щастя, Odoo дозволяє вам ефективно візуалізувати та організовувати різні завдання, з якими ви маєте справу.

Створіть завдання

Під час додавання проекту, виберіть існуючий проект або створіть новий.


У проекті створіть нове завдання.

Odoo CMS - a big picture

Це завдання ви можете призначити потрібній людині, додавати в ньому теги, терміни, описи ... і все інше, що вам може знадобитися для цього завдання.

Odoo CMS - a big picture

Перегляньте свої завдання за допомогою Канбану

Після того, як ви створили декілька завдань, їх можна буде керувати та контролювати завдяки Канбану.


Перегляд у Канбані - перегляд посту, розділений на різні етапи. Це дає змогу мати чітке уявлення про етапи виконання ваших завдань і про те, які з них мають вищі пріоритети.


Канбан є переглядом за замовчуванням при доступі до проекту, але якщо ви перебуваєте в іншому перегляді, ви можете будь-коли повернутися до нього, натиснувши значок Канбану у верхньому правому куті.

Odoo CMS - a big picture

Ви також можете повідомити своїх колег про стан завдання прямо з Канбану за допомогою маленької точки, він буде повідомляти підписника завдання і вказати, чи завдання готові.

Odoo CMS - a big picture

Сортування завдань у Канбані

Задачі упорядковуються за пріоритетом, які ви можете надати, натиснувши зірочку поруч із годинником, а потім підписку, тобто якщо ви рухаєте їх за допомогою перетягування, вони будуть в такому порядку і, нарешті, своїми ідентифікаторами, пов'язаними з датою їх створення.

Odoo CMS - a big picture

Задачі, що минули через їхній термін, будуть позначені червоним у вашому Канбані.


Примітка
Якщо ви поставите завдання з низьким пріоритетом зверху, коли ви знову повернетеся на інформаційну панель наступного разу, завдання повернеться назад до задач з високим пріоритетом.

Керуйте дедлайнами в Календарі

Ви також маєте можливість перейти з режиму перегляду Канбану на режим перегляду Календаря, що дозволяє переглядати дедлайн кожного завдання просто в одному вікні.


Задачі позначені кольором для працівника, якому вони призначені, і ви можете відфільтрувати дедлайни для працівників, вибравши кінцевий термін, який ви хочете бачити.

Odoo CMS - a big picture
Порада
Ви можете легко змінити кінцевий термін з перегляду Календаря, перетягнувши завдання в інший.
Увійти залишити коментар
Як встановити та налаштувати проект в Odoo?
Робота з модулем Проект