Як слідкувати за Twitter в Odoo?
Налаштування та робота в модулі обговорення
Odoo CMS - a big picture

Ви можете слідкувати за конкретними хеш-тегами в Twitter і переглядати твіти в межах каналів Обговорення Odoo за вашим вибором. Твіти періодично витягуються з Twitter. Автентифікований користувач може ретвітити повідомлення.

Налаштування програми зі сторони Twitter

Twitter використовує "Програму" зі своєї сторони, яка відкриває шлях, до якого Odoo вимагає твітів, і за допомогою якого користувач може відновити ретвіти. Щоб налаштувати цю програму, перейдіть на сторінку http://apps.twitter.com/app/new і введіть значення:

  • Назва: це назва програми на Twitter

  • Веб-сайт: це зовнішня URL-адреса бази даних Odoo, додавши "/ web". Наприклад, якщо ваша версія Odoo розміщена на "http://www.example.com", у цьому полі слід додати "http://www.example.com/web".

  • Зворотня URL-адреса: це адреса, на яку Twitter відповідає. Після попереднього прикладу слід написати "http://www.example.com/web/twitter/callback".

Не забудьте прийняти умови використання угоди для розробників та натисніть кнопку Створити свій додаток Twitter у нижній частині сторінки.

Отримання ключа API та секретності

Коли ви на інформаційній панелі програми, перейдіть на вкладку Токени ключів та доступу.

Odoo CMS - a big picture

Скопіюйте ці значення в Odoo в Налаштування> Загальні параметри> Налаштування обговорення Twitter та натисніть кнопку Зберегти, щоб зберегти налаштування.

Увійти залишити коментар
Ставайте ще більше організованими з плануванням дій
Робота з модулем обговорення в Odoo