Як проводити закупівлі у двох постачальників для одного тендеру на закупівлю?
Загальний огляд та налаштування в Odoo

Для деяких тендерних пропозицій на закупівлю іноді ви можете вибрати частину пропозицій, які ви отримали. В Odoo це стало можливим завдяки розширеному режиму модуля Купівлі.

Примітка
Якщо ви хочете знати, як обробити простий тендер на купівлю, ознайомтеся з документацією про те, як керувати тендерними пропозиціями.

Налаштування

Встановіть модуль управління купівлями

У меню Програми встановіть додаток Управління купівлями.

Odoo CMS - a big picture

Активуйте розширений режим тендеру на купівлю

Щоб мати можливість вибирати елементи пропозиції, потрібно активувати розширений режим.


Для цього перейдіть до модуля Купівлі, відкрийте меню Налаштування та натисніть Налаштування.


У розділі Запрошення на участь у тендері позначте опцію Дозволити використання тендерних пропозицій для отримання комерційних пропозицій від декількох постачальників (...), а в розділі Розширені запрошення на участь у тендері виберіть опцію Додаткове запрошення на участь у тендері (...), потім натисніть кнопку Застосувати.

Odoo CMS - a big picture

Вибір елементів Запит на комерційну пропозицію/Пропозиція

Перейдіть у Купівлі ‣ Тендери на купівлю. Створіть тендер на купівлі, який містить кілька товарів, і дотримуйтесь звичайної послідовності до етапу вибору пропозиції.


Коли ви закрили запрошення, натисніть Вибрати рядки товарів, щоб отримати доступ до списку товарів та пропозицій, отриманих для всіх.

Odoo CMS - a big picture

Розгорніть список пропозицій, які ви отримали для кожного товару, і натисніть на символ v (Підтвердити замовлення) біля пропозицій, які ви хочете продовжити. Рядки, для яких ви підтвердили замовлення, стають синіми. Коли ви закінчите, натисніть кнопку Генерувати PO, щоб створити замовлення на купівлю для кожного товару та постачальника

Odoo CMS - a big picture

Коли ви повернетеся до купівлі, ви можете побачити, що статус перейшов на PO Створено і що запити на пропозиції тепер мають статус замовлення на купівлю або скасовано.

Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Управління тендерами на закупівлю в Odoo
Активація функції та створення тендеру на закупівлю