Що таке правила виштовхування?
Налаштування маршрутизації в Odoo

Загальний огляд

Система виштовхування управління складом включає в себе прогнозування потреб складу для задоволення попиту клієнтів. Компанії повинні передбачити, які товари клієнти купуватимуть разом із визначенням кількості товарів, які буде придбано. Компанія, у свою чергу, виробить достатньо товарів, щоби задовольнити прогнозний попит та продавати товар споживачеві. Недоліками системи контролю якості складу є те, що прогнози часто є неточними, оскільки продажі можуть бути непередбачуваними і відрізнятися з року в рік. Ще однією проблемою, пов'язаною із системами керування складом, є те, що занадто багато товару залишається на складі. Це збільшує витрати компанії на зберігання цих товарів. Перевага системи виштовхування полягає в тому, що компанія досить впевнена, що вона буде мати достатньо товарів у наявності, щоби виконати замовлення клієнтів, запобігаючи неможливості задовольнити потреби покупця на товар.


Потік виштовхування показує, як місцезнаходження розташовуються з іншими. Як тільки певна кількість товарів переміщується у місцезнаходження джерела, автоматично передбачається рух розташування відповідно до параметрів, заданих у специфікації потоку (місце призначення, затримка, тип переміщення, журнал). Це може спрацьовувати автоматично або вручну.

Налаштування

Правила виштовхування є частиною маршрутів. Перейдіть до меню Склад ‣ Налаштування ‣ Налаштування та позначте пункт Попередня маршрутизація товарів із використанням правил.

Odoo CMS - a big picture

Налаштування правил виштовхування

Правила виштовхування встановлюються на маршрутах. Перейдіть до Налаштування ‣ Маршрути.


У розділі Режим виштовхування натисніть Додати об'єкт.

Odoo CMS - a big picture

Тут ви можете встановити умови вашого правила. У цьому прикладі, коли товар знаходиться у місці прийому, його потрібно перемістити в контроль якості. У 3 етапах надходжень, інше правило виштовхування призведе до того, що товари, які перебувають у місці контролю якості, переміщуються до складу.

Odoo CMS - a big picture
Примітка
Деякі налаштування складу створюють маршрути із вже встановленими правилами виштовхування.

Складські переміщення

Правило виштовхування призведе до складського переміщення. Відповідно до правила, встановленого на вашому маршруті, ви побачите, що деякі переміщення можуть бути готові, а інші в очікуванні.


Правило виштовхування, яке було встановлено вище, створить переміщення зі складу/місця прийому до місцезнаходження складу/контролю якості.

Odoo CMS - a big picture

У цьому прикладі, інше переміщення очікує згідно із другим правилом виштовхування, воно визначає, що коли контроль якості буде завершено, товари будуть переміщені на основний склад.

Увійти залишити коментар
Що таке правило закупівлі?
Налаштування маршрутизації в Odoo