Створення нового продавця у CRM системі Odoo
Як додати нового користувача та призначити у команду продажу

Створіть нового користувача

У модулі Налаштування перейдіть до підменю Користувачі Користувачі та натисніть Створити. Спочатку назвіть нового продавця та додайте його робочу адресу електронної пошти - ту, якою він буде користуватися для входу в його профіль Odoo, а також фотографію.

Odoo CMS - a big picture

У розділі Права доступу ви можете обрати, до яких програм користувач матиме доступ і які використовуватиме. Доступні різні рівні залежно від програми. Для програми продажу ви можете обирати між трьома рівнями:

  • Переглянути власні ліди: користувач матиме доступ лише до своїх даних

  • Переглянути усі ліди: користувач зможе отримати доступ до всіх записів кожного продавця в модулі продажів

  • Менеджер: користувач матиме доступ до конфігурації продажів, а також до звітів про статистику

Коли ви закінчите редагувати сторінку та натиснете кнопку Зберегти, користувачеві автоматично надсилатиметься електронне повідомлення про запрошення, з якого він зможе ввійти в його особистий обліковий запис.

Зареєструйте свого користувача в його відділі продажів

Ваш користувач зараз зареєстрований в Odoo і може увійти у свій власний кабінет. Ви також можете додати його до команди з продажу за вашим вибором. З модуля продажів перейдіть на Панель приладів і натисніть кнопку Більше команди продажів, потім - Налаштування.

Odoo CMS - a big picture

Потім, в розділі Члени команди натисніть на Додати і виберіть ім'я вашого продавця зі списку. Продавець тепер успішно додається до команди продажу.

Odoo CMS - a big picture
Ви також можете швидко додати нового продавця з вашої команди продажів ще до того, як він буде зареєстрований як користувач Odoo. З наведеного вище скріншоту натисніть Створити, щоб додати продавця і введіть його ім'я та адресу електронної пошти. Після збереження продавець отримає запрошення, що містить посилання для встановлення його пароля. Після цього ви зможете визначити права доступу в меню Налаштування ‣ Користувачі.
Увійти залишити коментар
Встановлення та налаштування конвеєру продажів
Ймовірність стадії продажу для ефективної роботи з лідами