Керування напівфабрикатами в Odoo
Робота з модулем виробництво

Напівфабрикат - виготовлений продукт, який призначений для використання як компонент іншого виготовленого продукту. Ви можете використати напівфабрикати для спрощення складного BoM, щоби більш точно відобразити ваш виробничий процес, або використовувати такий самий напівфабрикат у декількох специфікаціях. BoM, який використовує підрозділи, часто називають багаторівневою специфікацією.


Багатоступеневі специфікації в Odoo виконуються шляхом створення специфікації і напівфабрикатів вищого рівня. Далі визначається маршрут закупівлі продукту напівфабрикату. Це гарантує, що кожного разу, коли створюється замовлення на виробництво для продукту найвищого рівня, створюється також замовлення на виробництво для кожного підрозділу.

Налаштування специфікації продукту найвищого рівня

Щоб налаштувати багаторівневу специфікацію, створіть продукт найвищого рівня та його специфікацію. Включіть будь-які підрозділи в список компонентів. Створіть BoM для кожного напівфабрикату, як і для будь-якого продукту.

Odoo CMS - a big picture

Налаштування даних напівфабрикату

На формі продукту напівфабрикату необхідно вибрати маршрути Виробництво та Виготовлення під замовлення. Маршрут виробництва має пріоритет над маршрутом Купити, тому вибір останніх не матиме ефекту.

Odoo CMS - a big picture

Якщо ви хочете, щоби цей напівфабрикат можна було придбати до його виготовлення, виберіть Можна придбати. Всі інші поля у формі  напівфабрикату можуть бути налаштовані відповідно до ваших уподобань.

Увійти залишити коментар
Як керувати специфікацією для варіантів товару
Модуль виробництво в Odoo