Як отримати оплату за допомогою Authorize.Net
Загальний огляд та налаштування

Authorize.Net є однією з найпопулярніших платформ електронної комерції в Північній Америці. На відміну від більшості інших постачальників платежів, сумісних з Odoo, Authorize.Net може використовуватися лише як платіжний шлюз. Таким чином, ви можете скористатись процесором платежу або продавцем, який вам подобається.

Створіть обліковий запис Authorize.Net

  • Створіть обліковий запис Authorize.Net, натиснувши кнопку "Почати роботу".

  • На сторінці ціноутворення натисніть "Зреєструватися зараз", якщо ви хочете використовувати Authorize.net як платіжний шлюз та продаж. Якщо ви хочете використовувати свій власний протаж, натисніть відповідну опцію.

Odoo CMS - a big picture
  • Перейдіть за кроками реєстрації.

  • За замовчуванням обліковий запис встановлено як тестовий обліковий запис. Ви можете використовувати цей тестовий обліковий запис для обробки тестової транзакції з Odoo.

  • Після завершення перейдіть у режим виробництва.

Налаштуйте Odoo

  • Активізуйте Authorize.Net в Odoo з Веб-сайту чи Продажів або Бухобліку ‣ Налаштування ‣ Оплата покупців.

  • Введіть свій ідентифікатор входу та транзакційний ключ API.

Odoo CMS - a big picture

Щоб отримати ці облікові дані у Authorize.Net, ви можете покластися на відео з ідентифікаторами реєстрації API та відео-транзакції Video Tutorials Authorize.Net. Такі відеозаписи дають змістовну інформацію про те, як налаштувати обліковий запис Authorize.Net відповідно до ваших потреб.

Розпочніть

Ваше налаштування вже готове! Ви можете зробити Authorize.Net видимим у вашому торговельному інтерфейсі та активувати режим виробництва.

Odoo CMS - a big picture
Примітка
Повноваження, надані Authorize.net, відрізняються як для тестування, так і для режиму виробництва. Не забувайте оновлювати їх в Odoo, коли ви вмикаєте режим виробництва.

Оцініть Authorize.Net як платіжне рішення

Ви можете безкоштовно протестувати та оцінити Authorize.Net, створивши обліковий запис розробника.


Після створення облікового запису ви отримаєте права sandbox. Введіть їх в Odoo, як описано вище, і переконайтеся, що ви все ще перебуваєте в режимі тестування.


Ви також можете увійти в платформу для автозавантаження Authorize.Net, щоб налаштувати свій обліковий запис для sandbox.


Для виконання фальшивих операцій ви можете використовувати підроблені номери карт, вказані в посібнику з тестування Authorize.Net.

Увійти залишити коментар
Як отримати платіж за допомогою Paypal
Налаштування Paypal в Odoo